Zahradní domek využijete i vy

Luka 300x250Chcete si užívat klidu pod přístřeškem, či si pořídit „zašívárnu“, kde vás nebude nikdo rušit? Rozčiluje vás harampádí na zahradě a zahradní technika postavená ledabyle u domu? Obojí a další patálie vyřešíte jednoduše pořízením zahradního domku. Nezabere příliš místa, dobře vypadá a je praktický.

Zahradní domky jsou v poslední době populárním doplňkem, který je nejen praktický, ale zároveň dobře vypadá a vkusně doplňuje celkový dojem prostoru v okolí domu. Na trhu je celá řada typů těchto staveb, jež se vyznačují jednoduchou konstrukcí, kterou zvládnou sestavit i naprostí laici. Stačí k tomu základní nářadí (kladivo, šroubovák) a spojovací prvky, které jsou součástí zahradního domku a jsou dodávány v „balení“. Pokud si přece jen nový majitel netroufne na stavbu zahradního domku, může si objednat i rychlou a spolehlivou montáž. Stačí zvolit místo, kde přesně bude stavba stát. Navíc tím získá 5-ti letou záruku.

Nářaďový domek Kevin 300x200

Zahradní domky přitom nemusí být pouze jednoduché stavby, s jednou místností. Objednat si můžete zahradní domky s verandou, s bočním přístřeškem či bočním přístavkem a s dalšími specifickými prvky (jako jsou prosklené dvoukřídlé dveře) a podobně. Na výběr je také několik barevných provedení. Střechu tvoří pohledové palubky, jako střešní krytinu je vhodné zvolit asfaltový šindel. Domky se vyrábějí v mnoha různých velikostech a proporcích. Obecně platí, že zahradní domky, vyráběné ve velkém množství, jsou cenově výhodnější. Není však problém vyrobit i zahradní domek přesně na míru, podle požadavků zákazníka.

Zahradní  domek LauraEKO

 

Větší zahradní domky mohou sloužit i pro příležitostnou rekreaci nebo jako zázemí v zahrádkářských koloniích. Pro doplnění zahrady, ať už z estetických, či praktických důvodů, je zahradní domek dobrou volbou. A nejenže jsou v současnosti cenově dostupné, výběr je tak obrovský, že si svůj vysněný zahradní domek může koupit skutečně každý. Dobré je však zvolit kvalitní zahradní domek od českého výrobce – domky jsou totiž navrženy tak, aby vyhověly povětrnostním podmínkám v ČR (sklon střechy, síla materiálu).

Nářaďový domek Albert


Posted in Zahrada.