Vyberte to nejlepší povlečení pro teenagery

Povlečení s decentními kytičkami, jednobarevné nebo sladěné tón v tónu? Tak s tím v ložnici dětí nepochodíte. Jakmile jsou dost velcí, aby měli svůj názor a dokázali ho jasně sdělit, budete se muset podvolit jejich přání. A proč? Někteří rodiče mají jasno. Berou ohled na dětská přání a učí je tak vzájemnému respektu. Druhý důvod je mnohem prostší. Do povlečení s oblíbeným motivem bude dítě uléhat mnohem ochotněji. A který rodič by nestál o klidný průběh večera?

Napoví vám jejich záliby

Nakupování s dětmi kolem je ale trochu adrenalin. Co raději zasednout k počítači a vybrat si povlečení pěkně online? Tak budete mít i větší kontrolu a dětem uděláte předvýběr.

Tuhle variantu oceníte hlavně tehdy, pokud jste rodičem malé slečny. Ty  už od malička touží být princeznami nebo vílami a jejich vzory se mění s každou právě vyšlou Disney pohádkou. Těmto trendům budete muset chtě nechtě vyjít vstříc. Letos letí jednorožci nebo hrdinové z pohádky Jak vycvičit draka.

Máte doma puberťačku? Tak ta vám nad jednorožci asi už ohrne nos. U ní zkuste zahrát na romantickou nebo cestovatelskou notu. Potisk s Eiffelovkou může být příslib dovolené, kam se společně podíváte. A romantické nápisy? Ty jsou hitem pořád.

U kluků to bude jednodušší. Ať už je jim 8, 10, nebo 13 let, sportovce určitě zaujme sada s fotbalovým nebo basketbalovým potiskem. Dalším dobrým tipem může být povlečení s motivem veteránů nebo sportovních aut.

Hlavně jednoduchá údržba

Po estetické stránce máte hotovo. Ale co ta praktická? Děti mají rády změnu, takže povlečení budete asi měnit častěji. Proto dobře zvolte materiál, ze kterého je povlečení ušité. Ideální je bavlna, dobře se pere, je prodyšná a jemná na omak. Aby bylo povlékání co nejjednodušší, dívejte se po povlečení se zapínáním na zip. Inspiraci najdete třeba v nabídce e-shopu Kvalitex.cz.


Posted in Interier.